30 Nisan 2016 Cumartesi

Verim Ticari Muhasebe ve Ön Muhasebe Programı, Ticari Yönetim Çözümleri

Nanosoft 2003 yılında kurulan bir yazılım firmasıdır. Nanosoft kurulduğu bu tarihten itibaren çeşitli firma ve sektörlere yazılım projeleri geliştirmektedir. Cihaz otomasyonları, sipariş takip, personel takip, üretim takip, maliyet analizi ve üretim planlaması üzerine yazılım projeleri geliştirmiştir. Fakat oluşturulan bu özel yazılımların hepsinin de finans yazılımına yani muhasebe altyapısına entegre edilme ihtiyacı duyması, ekibi düşündüğü planını uygulamaya yöneltti.

Yazılım ekibimiz 2004 yılında muhasebe ve ön muhasebe programı yazmak için kolları sıvadılar. Böylece sektörünün lider firmalarından biri olan Verim Ticari yazılım programlarının temelleri atılmış oldu.

İlk olarak verim ticari ön muhasebe ve muhasebe programı 2005 yılında beta sürümünü yayınladı. Programdaki eksiklerin tamamen giderilmesi ile 2006 yılında Türkiye genelinde programımız satışa sunuldu.

Verim Ticari Yazılım ekibi programı geliştirirken en başta diğer yazılımlar gibi aynı modülleri geliştirdi. Her ticari yazılımda çek-senet, banka, kasa, fatura ve sipariş gibi modüller bulunmaktaydı. Fakat yazılım ekibi modül yazılırken devamlı adına yakışır olması için sürekli "bu modül en Verim'li şekilde nasıl kullanılır?” diye düşünerek yazılımı geliştirdi. "Kolay ve Kullanışlı” felsefesi bu yıllarda ürünle bütünleşmeye başladı.

Yazılım ekibi Verim’in bu derece başarılı olmasından dolayı 2008 yılı başında elindeki diğer 12 programın geliştirmesine son vermiş ve tüm haklarını farklı firmalara satarak sadece muhasebe programı, ön muhasebe programı ve ticari yönetim çözümleri alanına odaklandı. Bu sayede müşterine daha kaliteli, profesyonel ve hızlı hizmet sunmaktadır.



Muhasebe programı arayışından olanlar;
1.    Gereksiz pencerelerle boğuşma dönemi bitti.
2.    Ticari Programınızı kullanmak için günlerce eğitim almanıza artık gerek yok.
3.    Tek ekranda tüm kartları ve hareketleri aynı anda görme avantajını yaşayın.
4.    Vadesi gelen evraklarınızı unutmayın program size hatırlatsın.
5.    Diğer programları kullanırken bu iş daha kolay olamaz mı diyorsanız “Verim Ticari” ile tanışmanın şimdi tam zamanı…
Verim Ticari Programlarımız:  Verim Basic, Verim Smart, Verim Enterprise ERP/MRP II, Verim Enterprise Comport

Tel: 0212 212 3322 
Web Sitesi: www.verimticari.com

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler