1 Mayıs 2016 Pazar

WATERMANYA

Hatırlıyor musun?
Çocukken sokakta koşup terledikten sonra eve koşup kana kana içtiğin bir şişe su...
Annenin yaptığı nefis tatlının ağırlığını seyreltmek için yudumladığın bir bardak su...
Gece vakti kabuslarından fırlayıp koşa koşa sarıldığın bir sürahi su...

Dünya şehirleri ve sanayi durmaksızın, ara vermeksizin gelişiyor. Peki yaşam? Modern dünyanın merkezinde gün geçtikçe en basit lezzet olan bir yudum suya hasret kalıyoruz. Lezzetli suya ulaşma çabası verirken de, pet şişelerin zararlı kimyasallarına ya da sarsılmış bir aile bütçesine maruz kalıyoruz. Canlıların en geçerli ihtiyacı olan sağlıklı suya, çok uzaklarda kalan bir hayal gözüyle bakıyoruz.

Artık bitti!
Watermanya teknolojileri sizi sağlığın en güzel rengine davet ediyor! Watermanya'nın güvenilir ürünleri hem siz hem de sevdikleriniz için steril yaşamın kapılarını aralıyor. Çok filtreli mekanizmaya, üst düzey kaliteye sahip üretime ve uzun yıllar dayanıklılığa sahip olan Watermanya su arıtma cihazları artık kapınızda! Yüksek pH alkali su üretimi sağlayan cihazlar, vücudunuzun mineral ihtiyacını maksimum düzeyde karşılıyor. Bilgisayarlı mikroçip teknolojisi sayesinde, göstergelere bakarak içtiğiniz suyu birebir tahlil etmeniz mümkün oluyor. Watermanya su arıtma cihazı; nsf, fda, wqa, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TSE ve CE gibi dünya standartları kapsamına giren sertifikalara sahip!

Taze su için sürekli olarak ücret ödemek ya da sevdiklerinizin sağlığı için kaygılanmak zorunda değilsiniz. Watermanya sizi son teknoloji ürünü cihazları ile  güven ışığında sağlıklı bir yaşamla buluşturuyor.

Kana kana su içmek hiç bu kadar keyifli ve güvenli olmamıştı...