27 Mayıs 2016 Cuma

Ekowebya Web Teknolojileri

Ekowebya Web Teknolojileri ,  Çeşitli Web Servisleri ve Affiliate Sistemi ile  Müşteri ve İş Ortakları için Avantajlı Çözümler Sunuyor...

1- E-ticaret Paketleri ile Sizi Mağazanızın Kiracısı Değil Sahibi Yapıyor...

Ekowebya E-ticaret yazılımı, %100 Türkçe yönetim paneli ve Türkiye E-ticaret sektörüne uygun kurgulanmış gelişmiş alt yapı ve fonksiyonlar ile sunuluyor. Yazılımı kiralayıp her yıl lisans kullanım ücreti ödemiyorsunuz , 1 defa ödüyor ve süresiz lisansa sahip olarak tek domain ile dilediğiniz kadar kullanıyorsunuz. Bu da büyük avantajı beraberinde getiriyor, üstelik mağazanızın tüm yapısını dilediğiniz gibi özelleştirme, kendi sunucunuzda kullanabilme, kendi fonksiyonlarınızı ekleyebilme gibi ve daha bir çok avatajlarınız var. Yani kiralık yazılımlardaki gibi sınırlara takılmıyorsunuz , her şey elinizin altında ve hayallerinizle sınırlı. Ekowebya E-ticaret yazılımı, 30'un üzerinde banka ödeme modülü, entegre B2B bayilik sistemi, SMS modülleri, gelişmiş SEO alt yapısı gibi bir çok lüzumlu, e-ticaret için gerekli olabilecek tüm fonksiyon ve önemli özellikleri eksiksiz olarak içerisinde barındırıyor. Ücretini merak edebilirsiniz , Standart , Plus ve Premium paketleri olarak 3 farklı hizmet içeriği ile sunulan yazılımın, hazır temalarla sunulan Standart Paketi %25 indirimli olarak 1499TL'den servis ediliyor...1 defa ödeyin, sınırsız ve özgürce mağazanızın sahibi olarak kullanın, ayrıca dilerseniz kendi sunucunuzda kullanabilirsiniz...

2- Kolay Web Site Mimarı  ile Çok Uygun Fiyata Profesyonel Web Sitenizi Üretin

Ekowebya Kolay Web Site, gelişmiş alt yapısı ile kod bilgisi gerekmeksizin web sitenizi tasarlayabilmenizi sağlar. Dilediğiniz tasarımı seçin, kendi görselleriniz ve içeriğinizi optimize edin kaydedin ve yayınlayın. Her şey bu kadar kolay. %100 özelleştirebilir , dilediğiniz renkleri uygulayabilir, dilediğiniz sayfa gösterim düzenini bir-iki tıkla aktif edebilirsiniz. Blog modülünü aktif ederek, şık blog sunumu ile yenilik ve haberlerinizi duyurabilir, çeşitli paylaşımlar yapabilirsiniz. Dilerseniz sitenize yeni bir ek modül ( e-ticaret entegrasyon ) ile site içi mağaza açarak satış yapabilir, kredi kartı ile ödeme alabilir butik bir sanal mağaza görevi üstlenmesini de sağlayabilirsiniz. Ekowebya Kolay Web Site ile sizi alışılmışın dışında, güncel web teknolojileri ile donatılmış, şık , zarif ve profesyonel web sitesi sahibi olmaya davet ediyor. Mobil uyumluluk , tarayıcı uyumluluğu , gelişmiş SEO yönetimi gibi özellikler alt yapıda standart olarak sunuluyor.
Kolay Web Site sizi standart alışılmış web site şablonlarından çok daha ileri taşır. Bütün işlevselliği ile yapabilecekleriniz sadece hayalleriniz ile sınırlıdır. Güncel web trendlerine uygun fonksiyonlar ile güçlendirilmiş alt yapısı ile eşsiz ve her sektöre uygun web siteleri üretebilirsiniz. Ayrıca, tamam çok güzel de  hiç vaktim yok diyorsanız, kendi özel web sitenizi  Ekowebya uzman web tasarım ekibine de yaptırabilirsiniz.

3- Ekowebya Affiliate ( Satış Ortaklığı ) Sistemi ile 0 Riskle Yüksek Gelir Elde Edebilirsiniz

Sosyal ağ hesaplarınızdan, blog veya sitenizin trafiğinden para kazanın. Ekowebya İş Ortağı olarak, sunulan hizmetlerin tanıtımını yapın, yüksek komisyon oranları ve 0 risk ile gelir elde etmeye başlayın. Sistem gayet kolay, anlaşılır  ve basit çalışıyor. Özetlersek ,
a- Ekowebya  İş Ortağı Olun ( Ücretsiz )
b- Site Özel Referans Linklerinizle Yayına Başlayın ( Size özel referans ID'leriniz yönetim panelinize tanımlanacaktır )
c- Yönetim Panelinizden Gelişmeleri Takip Edin ( Linklerinizle gelişen trafik ve satışları anlık olarak izleyin ve geliştirin )
d- Müşteri ve Kazanç ( Referans ID'niz ile yapılan tüm satışlardan elde ettiğiniz kâr payınız banka hesabınıza ödenir. )

Ekowebya'nın avantajlar serisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.