27 Mayıs 2016 Cuma

Medyum Kime Denir Medyumluk Hakkında Bilgi

Medyum Kime Denir Medyumluk Hakkında Bilgi

Medyum ve Medyumluk bilindiği gibi Ölüler diyarından haber almak iletişim kurmaktır.Türkiyede medyumluk dendiğinde ilk akla gelen büyü yapan hocalar gelmektedir.

Büyücülerin medyum sıfatı ile anılması Günümüzde çok yaygındır.Antalyada faaliyet gösteren ömer çetin hocada medyumhocalar'dan biri konusunda titiz başarı odaklı çalışan medyum ömer hoca  mesleğinde Ülke sınırlarını aşan bir üne sahiptir.Ayrılan Sevgililer karı kocaların barışması kavuşması bağlanması hizmetleri arasındadır.Aşk büyüsü veya Sevgililerin birleşmeleri için dualar Vefkler muskalar çok çeşitlidir.En önemli Büyü ve baglama için Adetkanı ile yapılan büyüler ile Papaz büyüsü  çok güçlü büyüler ile anılmaktadır.

Büyü konusuna gelince Medyum ömer hoca büyü'den uzak durulmasını tavsiye eder, yapanada yapılanın'da  elini kesebilen acı verebilen iki yönü keskin kılıca benzetmektedir.Medyumluk mesleği meşakkatli ve bir okadarda hassas ince çizgi üzerindedir. Hizmet verip Bilğilendireyim derken bir bakmışsınız dolandırıcı kandıran ,aldatan bölümüne kaymışsınız. İnsanlar size inanmayıp suçlıyabilirler.Bu tatsız durumların olmaması için medyum kişi kesinlikle garanti vermemeli.Hizmetin tüm detaylarını önceden anlatmalıdır. Medyum büyü Vefk muska gibi ciddi konularda bilğili değil ise bu konulardan uzak durmalıdır.

Antalyada medyum ömer çetin hocamız herşeye rağmen para karşılığında yaklaşımından ödün vermiyen sayılı hocalarımızdandır. Hocalar medyum diye anıldkları için oda Sanal alemde web sayfasında konu başlıkları ve anahtar kelimelerde medyum şeklinde anılmaktadır. İster inanın İster İnanmayın Kur'anı kerimdeki ayetler gibi diğer semavi Dinlerdede Büyü ,Tılsım ve Cin konuları işlenmiş anlatılmıştır. İnanmak size kalmış özgür bir irade halidir.Türkiyedeki Cinleri kullanarak hüddam ile çalışan medyumların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Cin demişken medyumların büyü ile bağlaması Sevgililer için  aşk büyüsü yapması gideni Sevgiliyi geri getirmesi çok zor olaylardır. Her 10 yılda bir adli tıp kaynaklarına bu işlerle uğraşan hocaların başlarına gelen hadiselerle ilğili dosyalar düşmektedir.


Daha fazla bilgi için :: http://www.omerhoca.com/